Soutěže krajského významu v Nové Vsi

26. 08. 2019 Šipky « zpět

Nová Ves - V sobotu 14. září se v Nové Vsi n/P uskuteční další významný podnik šipkařské sezony 2019. V kulturním domě se odehraje předposlední z letošních masterů, které jsou pro krajské i republikové žebříčky bodově zvýhodněny.

Program akce je tradičně nabitý soutěžemi různých druhů. Vše odstartují dámy, které v 9 hodin rozehrají úvodní hrací den 12. ročníku ligové soutěže družstev Královéhradecka. Hodinu po nich přijdou na řadu také pánové, kterým vypukne turnaj TOP, do kterého nastoupí šestnáctka nejúspěšnějších hráčů východních Čech současnosti. Dále bude hned po skončení ženské ligy spuštěn také top turnaj žen, a to za účasti osmičky aktuálně nejlepších hráček kraje. Nabité dopoledne nebude patřit pouze dospělým. V 9.30 hodin dostanou prostor děti, potažmo mládež, kterou čekají minimálně dva individuální turnaje.

A to není zdaleka vše. Po poledni přijde čas na individuální otevřené turnaje, tzv. nominační mastery. K nim nastoupí dospělí, kteří ve dvou kategoriích (ženy, muži) odehrají nejprve turnaje jednotlivců a později i dvojic.

Všechny soutěže, vyjma ženské ligy a turnajů top, jsou otevřené a to znamená, že zapojit se mohou i neregistrovaní. Bližší informace o podniku lze najít na master.navrchol.cz. (ov)