Zásahy hasičů od pátku 11. do neděle 13. června

14. 06. 2021 Hasiči « zpět

Jičínsko - Od pátku 11. do neděle 13. června zaznamenali hasiči v Královéhradeckém kraji celkem 64 událostí. Na okrese Jičín vyjížděli ke třem dopravním nehodám.

Slatiny (dopravní nehoda - 11. 6., 14.29) - Bez zranění se obešla dopravní nehoda traktoru a osobního vozidla v obci Slatiny. Na místě zasahovala profesionální jednotka ze stanice Jičín. Při události došlo k poškození domečku s hlavním uzávěrem plynu. Jednotka zajistila místo události, průběžně měřila, zda neodchází k úniku plynu a zkontrolovala vozidla kvůli případnému úniku provozních kapalin.

Jičín (dopravní nehoda - 12. 6., 13.05) - Profesionální jednotka ze stanice Jičín uklidila vozovku po dopravní nehodě osobního vozidla. To mělo narazit do svodidel na silnici č. 16 u části Robousy, na komunikaci pak zůstaly úlomky plastů. Nikdo nebyl zraněn.

Jičín (dopravní nehoda - 13. 6., 1.34) - Nárazem do stromu skončila jízda osobního vozidla u části Popovice. Strom vozidlo nárazem přerazilo, jedna osoba byla zraněna a předána do péče ZZS. Profesionální jednotka z Jičína zajistila havarovaný vůz a poškozený strom rozřezala.