Tři výjezdy hasičů ve čtvrtek 17. června

18. 06. 2021 Hasiči foto: 5 « zpět

Jičínsko - Ve čtvrtek 17. června zaznamenali hasiči v Královéhradeckém kraji celkem 33 událostí. Na okrese Jičín zasahovali třikrát, u dvou nehod, v jednom případě odstranili roj hmyzu.

Hořice (technická pomoc - 10.48) - Profesionální jednotka hasičů z Hořic odstranila na žádost městské policie roj hmyzu na autobusovém nádraží v ulici Aloise Jilemnického.

Jičíněves (dopravní nehoda - 16.28) - Na silnici č. 32 zasahovala profesionální jednotka z Jičína a JSDH Kopidlno u dopravní nehody osobního automobilu a motocyklu u části Bartoušov. Při nehodě byl jeden člověk zraněn, na místě ho vyzvedl vrtulník letecké záchranné služby. Hasiči zajistili místo nehody, vozidla byla odstraněna na odstavnou plochu a místo zásahu bylo předáno policistům.

Dřevěnice (dopravní nehoda - 18.06) - U dopravní nehody čtyř osobních vozidel, která se střetla na silnici č. 16 v katastru obce Dřevěnice, zasahovali profesionální hasiči ze stanic Jičín a Nová Paka. Zdravotnická záchranná služba si převzala do péče celkem tři osoby, které byly následně transportovány do nemocnice. Komunikace byla zpočátku vlivem následků nehody neprůjezdná. Jednotky zajistily havarované vozy a zasypaly únik provozních kapalin. Nejprve byl provoz obnoven kyvadlově, po policejním došetření a naložení vozů na odtah se hasiči postarali o úklid vozovky. Poslední jednotka se na základnu vrátila před 22. hodinou.

Foto: HZS KHK

foto

foto

foto

foto

foto