Víkendové zásahy hasičů na Jičínsku

26. 07. 2021 Hasiči « zpět

Jičínsko - Od pátku 23. do neděle 25. července zaznamenali hasiči v Královéhradeckém kraji celkem 55 událostí. Na okrese Jičín zasahovali ve třech případech, u dvou dopravních nehod a také vyprostili ovečku, která uvázla pod chatkou.

Kbelnice (dopravní nehoda - 24. 7., 6.32) - Jičínská profesionální jednotka zasahovala u dopravní nehody osobního vozidla a kamionu. Místo zásahu hasiči zajistili a zkontrolovali, zda neunikají provozní kapaliny. Nikdo nebyl při nehodě zraněn. Po došetření se hasiči postarali o úklid vozovky.

Železnice (záchrana zvířete - 25. 7. 9.28) - Ovečku, která uvázla pod chatkou v areálu dětského tábora, pomohli vyprostit profesionální hasiči z jičínské stanice. Zvíře dostali v pořádku ven a pustili do výběhu.

Dětenice (dopravní nehoda - 25. 7., 14.42) - U dopravní nehody dvou osobních vozidel zasahovali v obci Dětenice profesionální hasiči z Jičína a JSDH Libáň. Nehoda si vyžádala jedno zranění, osoba byla předána do péče ZZS. Jednotky zabezpečily havarované vozy a po zadokumentování místa zásahu Policií ČR se hasiči postarali o úklid vozovky.