Zásahy hasičů na okrese Jičín ve čtvrtek 2. září

03. 09. 2021 Hasiči foto: 3 « zpět

Jičínsko - Ve čtvrtek 2. září zaznamenali hasiči v Královéhradeckém kraji celkem 13 událostí. Na okrese Jičín vyjížděli ve třech případech.

Nová Paka (záchrana osob, 4.44) - V ulici K Hájku vyprostili profesionální hasiči ze stanice Nová Paka jednu osobu z porouchaného výtahu.

Lukavec u Hořic (dopravní nehoda, 10.38) - Místo dopravní nehody kamionu, který havaroval na silnici č. 501, zajišťovali profesionální hasiči z Hořic. Kamion sjel částečně do příkopu, kde zůstal nakloněný a opřený o strom. Jednotka zkontrolovala, zda nedochází k úniku provozních kapalin a zabezpečila havarovaný vůz proti převrácení. Místo zásahu si převzala Policie ČR, vyproštění kamionu provedla specializovaná firma. Při události nebyl nikdo zraněn.

Nová Paka (dopravní nehoda, 20.06) - Mezi Novou Pakou a Bělou u Pecky v katastru části Radkyně havaroval na silnici č. 284 motocyklista, který se měl střetnout se zvěří. K nehodě byla vyslána profesionální jednotka z Nové Paky. Hasiči zabezpečili místo zásahu a asistovali posádce zdravotnické záchranné služby při ošetření zraněného řidiče.

Foto: HZS KHK

foto

foto

foto