Zásahy hasičů od pátku 24. do neděle 26. září

27. 09. 2021 Hasiči foto: 4 « zpět

Jičínsko - Od pátku 24. do neděle 26. září zaznamenali hasiči v Královéhradeckém kraji celkem 61 událostí. Na okrese Jičín vyjížděli pouze k dopravní nehodě v Dětenicích.

Profesionální jednotka hasičů z Nové Paky pak v pátek 24. září po půl třetí odpoledne zasahovala v rámci mezikrajské výpomoci na území Libereckého kraje při dopravní nehodě osobního a nákladního automobilu, ke které došlo mezi obcemi Borovnice a Horka u Staré Paky. Nehoda měla bohužel tragické následky, řidič osobního vozidla na místě zemřel. Hasiči zabezpečovali místo události, zasypali unikající provozní kapaliny sorpčním materiálem a postarali se o odstranění následků nehody. Okolnosti události vyšetřuje Policie ČR.

Dětenice (dopravní nehoda - 25. 9., 2.35) - Na silnici č. 280 v Dětenicích odstranily jednotky následky dopravní nehody dvou osobních vozidel, kdy jeden vůz narazil do zaparkovaného auta. Při nehodě nebyl nikdo zraněn. Po dokumentaci místa události Policií ČR uklidili hasiči vozovku, jedno z aut bylo odtaženo mimo komunikaci. Na místě zasahovali profesionální hasiči z Jičína a JSDH Libáň.

DN Horka u Staré Paky, DN nehoda Dětenice. Foto: HZS KHK

foto

foto

foto

foto