V pondělí 1. listopadu zasahovali hasiči na okrese Jičín ve třech případech, také u tragické dopravní nehody

02. 11. 2021 Hasiči foto: 1 « zpět

Jičínsko - V pondělí 1. listopadu zaznamenali hasiči v Královéhradeckém kraji celkem 22 událostí. Na okrese Jičín zasahovali ve třech případech, také u tragické dopravní nehody, která se stala mezi Vidochovem a Vrchovinou.

Sobotka (požár, 12.08) - Do části Stéblovice vyjížděli profesionální hasiči z Jičína a JSDH Sobotka k požáru autobaterie dodávkového vozidla. Požár se nakonec podařilo uhasit ještě před příjezdem jednotek, dobrovolní hasiči pak místo zahoření ochladili. Příčinou vzniku požáru byl zkrat v akumulátoru, škoda byla vyčíslena asi na 10 tisíc korun.

Nová Paka (dopravní nehoda, 12.43) - Novopacká profesionální jednotka hasičů vyrazila k ohlášené dopravní nehodě osobního automobilu, který havaroval na silnici č. 16. Mezi částí Vrchovina a obcí Vidochov naboural vůz do stromu, řidič bohužel zemřel. Hasiči zabezpečovali místo zásahu, komunikace byla nejprve zcela uzavřena, posléze byl provoz obnoven kyvadlově. Po zadokumentování místa události policisty vyprostila jednotka oběť z vraku vozidla a postarala se o odstranění následků nehody.

Nová Paka (dopravní nehoda, 16.04) - V ulici Pražská zabezpečovali místo dopravní nehody dvou osobních vozidel profesionální hasiči ze stanice Nová Paka. Při nehodě nebyl nikdo zraněn.

Foto: HZS KHK

foto