Ve středu 30. března hasiči na Jičínsku zasahovali u dvou dopravních nehod

31. 03. 2022 Hasiči foto: 1 « zpět

Jičínsko - Ve středu 30. března zaznamenali hasiči v Královéhradeckém kraji celkem 18 událostí, na okrese Jičín vyjížděli ve dvou případech.

Volanice (dopravní nehoda, 16.30) - Na komunikaci mezi obcemi Volanice a Kozojedy zasahovali profesionální hasiči z Jičína a JSDH Kopidlno u dopravní nehody osobního automobilu, který havaroval mimo komunikaci do stromu a zůstal převrácený na střeše. Jedna osoba byla v péči zdravotnické záchranné služby. Hasiči místo nehody zabezpečili a zkontrolovali, zda neunikají provozní kapaliny. Po policejním zadokumentování místa se dobrovolní hasiči postarali o úklid vozovky.

Dobrá Voda u Hořic (dopravní nehoda, 17.14) - Hořická profesionální jednotka hasičů zasahovala u dopravní nehody osobního vozidla, které havarovalo na komunikaci mezi Dobrou Vodou u Hořic a obcí Lískovice. Automobil skončil z větší části mimo vozovku na střeše. Jeden člověk z posádky byl zraněn a byl převezen do zdravotnického zařízení. Hasiči zabezpečili místo zásahu i havarované vozidlo, policisté vše zadokumentovali. Jednotka pak převrátila vůz zpět na kola s tím, že ho zajistila proti vzniku požáru. (foto)

Foto: HZS KHK

foto