V úterý 10. května vyjížděli hasiči na okrese Jičín ke čtyřem dopravním nehodám

11. 05. 2022 Hasiči foto: 1 « zpět

Jičínsko - V úterý 10. května zaznamenali hasiči v Královéhradeckém kraji celkem 19 událostí, na okrese Jičín vyjížděli čtyřikrát.

Miletín (dopravní nehoda, 9.42) - Profesionální hasiči z Hořic zajistili místo dopravní nehody motocyklu, který havaroval na silnici č. 284. Stroj skončil v příkopu, jednotka u něj odpojila akumulátor a kontrolovala, zda nedochází k úniku provozních kapalin. Při nehodě nebyl nikdo zraněn. (foto)

Ostroměř (dopravní nehoda, 9.43) - K dopravní nehodě osobního automobilu, který havaroval v katastru Ostroměře, vyjížděli profesionální hasiči z Jičína a dobrovolná jednotka z Hořic. Auto mělo narazit do mostku a převrátilo se na střechu. Hasiči otočili vůz zpět na kola a postarali se o odstranění následků nehody.

Svatojanský Újezd (dopravní nehoda, 13.43) - Na silnici č. 501 havarovala dodávka, která skončila v příkopu, na místo vyjeli profesionální hasiči z Hořic a Nové Paky a JSDH Lázně Bělohrad. Řidič vozidla skončil v péči ZZS, hasiči zabezpečili nabourané vozidlo a zkontrolovali případný únik provozních kapalin.

Pecka (dopravní nehoda, 14.34) - Zraněním jedné osoby skončila dopravní nehoda motocyklu, s odstraněním následků pomohli profesionální a dobrovolní hasiči z Nové Paky.

Foto: HZS KHK

foto