Dopravní nehoda v Jičíně. Chlapec skončil pod autem, policisté hledají svědky

12. 07. 2021 Policie foto: 4 « zpět

Jičín - Jičínští dopravní policisté stále šetří dopravní nehodu, ke které došlo v pondělí 7. června letošního roku krátce po šestnácté hodině v ulici Pod Koželuhy v Jičíně.

Padesátiletý řidič, který v uvedenou dobu vyjížděl s osobním vozidlem Mazda 5 ze dvora domu čp. 70, při přejíždění chodníku pravděpodobně přehlédl z levé strany na koloběžce jedoucího dvanáctiletého chlapce. Ten měl jet po chodníku ve směru od ulice Přátelství k ulici 17. listopadu. Nezletilý hoch při pokusu seskočit z koloběžky upadl tak nešťastně, že jeho nohy zůstaly zaklíněné pod přední částí vozidla. Utrpěl lehké zranění, které si vyžádalo převoz do nemocnice k ošetření. Alkohol policisté u řidiče vyloučili provedenou dechovou zkouškou. Celková škoda na koloběžce je předběžně vyčíslena na jeden tisíc korun.

V souvislosti s probíhajícím šetřením a na základě dosavadních výsledků se policisté obrací na případné svědky, kteří se v uvedenou dobu pohybovali poblíž místa nehody. Svým svědectvím mohou významnou měrou přispět k řádnému objasnění celé události.

Jakékoliv informace sdělte prosím přímo jičínským dopravním policistům na telefonní číslo 974 533 250. nprap. Aleš Brendl

Foto: Policie ČR

foto

foto

foto

foto