Hromadná dopravní nehoda zastavila provoz na silnici I/35 v Bílsku u Hořic

14. 07. 2022 Policie foto: 6 « zpět

Bílsko - V úterý 12. července po 16. hodině vyjížděli jičínští policisté k hromadné dopravní nehodě, která se stala na silnici I/35 v obci Bílsko u Hořic.

Dvaačtyřicetiletý řidič dodávky Citroën, který jel od Hořic na Ostroměř, nedodržel na přímém úseku bezpečnou vzdálenost mezi vozidly a narazil do osobního vozidla Škoda Fabia, které narazilo do před ním stojícího přívěsu a osobního automobilu VW Passat. Dvacetiletý řidič Škody Fabia byl vlivem nárazu následně odhozen do protisměru, kde se střetl s projíždějícím vozem VW Multivan. Sedmačtyřicetiletý řidič Multivanu následně narazil do reklamní cedule a stánku se zmrzlinou.

U všech zúčastněných řidičů provedli policisté dechové zkoušky s negativním výsledkem. Při dopravní nehodě nedošlo ke zranění. Celková hmotná škoda byla předběžně vyčíslena na téměř 830 tisíc korun.

Hromadná dopravní nehoda zablokovala komunikaci na více než 4 hodiny a provoz byl odkláněn po objízdných trasách. Za přestupek v dopravě udělili jičínští dopravní policisté řidiči Citroënu pokutu příkazem na místě ve výši 2000 korun. por. Ing. Eliška Majerová

Foto: Policie ČR

foto

foto

foto

foto

foto

foto