Vašek Vomáčko potřetí nejlepší

11. 06. 2012 Cyklistika foto: 1 « zpět

Tužín - Již naplno rozjetá biková sezona si hledá skulinky v termínových kalendářích a klasické víkendové závody nestačí. A právě proto se v mnoha regionech pořádají středeční či úterní podniky. V našem okolí je to Jičínská Merida MTB Tour.

Ve středu 6. června se jel třetí závod z osmidílného seriálu. Na pořadu dne byla trasa z Tužína u Radimi na hrad Kumburk. Na startu se sešly čtyři desítky bikerů. Čekala je 8 km dlouhá trasa s převýšením téměř 500 metrů.

Svoji letošní suverenitu v tomto seriálu potvrdil i tentokrát Vašek Vomáčko (team Remerx MERIDA). Zdatně mu cestu za třetím vítězstvím komplikoval druhý Štěpán Trmata (All Training). Boj o třetí figuru nakonec vyhrál Vít Řehák (Remerx MERIDA) před čtvrtým Alešem Bílkem (Cyklo point Jičín). Nejrychlejší bikerkou v cíli byla Romana Ježková z Jilemnice.

Dalším podnikem seriálu budou okruhy na vrcholu Tábora. Přijďte si zajezdit a dát si trochu do těla ve středu 20. června v 17.30 na Tábor.

Propozice a ostatní informace k seriálu naleznete na www.fitclubjicin.cz či na tel. 737 948 738 u Petra Kordíka. Petr Kordík

Foto: Hana Vomáčková

foto