O vítězi Jičínské cykloligy rozhodne až poslední závod

15. 07. 2013 Cyklistika « zpět

Jičín - O vítězi Jičínské cykloligy 2013 rozhodne jako v loňském roce až poslední závod. Uskuteční se ve středu 24. července od 17.30 a pojede se tradičně Prachovský okruh se startem u vstupu do Prachovských skal.

V kategorii veteráni je ve vedoucí pozici Zdeněk Černý před Milošem Kudrnáčem a Jaroslavem Holíkem, ale Černý i Kudrnáč budou škrtat dle pravidel nejhorší závod, takže výsledky se mohou změnit.

Mezi ženami vede Ivana Hysková před Andreou Hyskovou. V dorostencích má výrazný náskok Vojtěch Kudrnáč (Ski Jilemnice) před Jiřím Šormem, na třetím místě je Martin Šubr (oba Carla-Kupkolo.cz).

Mezi muži je situace následující - vede Tomáš Malík (SSC Železný Brod), kterému se v současné chvíli škrtá 70 bodů za nejhorší výsledek, to znamená, že má 3bodový náskok na druhého Jakuba Nechanického, také z SSC Železný Brod. Třetí příčku si hájí Mirek Živný z KC Kooperativa, ale bude v posledním závodě pronásledován duem David Hysek a Břetislav Moša z IB Alcudia. Takže se nechme překvapit a všichni přijeďte fandit. (mh)