Galavečer boxu v Jičíně. Přijďte povzbudit jičínské boxery v domácím ringu

17. 03. 2015 Box « zpět

Jičín - V sobotu 28. března od 19.30 se v Masarykově divadle v Jičíně uskuteční Galavečer boxu. Hlavní pořadatel František Bradáč a jičínský oddíl boxu zvou na tuto podívanou nejen boxerské laiky, ale i opravdové odborníky a náročné diváky. Tento večer si přijdou všichni skutečně na své!

V deseti boxerských zápasech se představí celkem šest domácích boxerů a vrcholem večera bude souboj super těžké váhy.

V barvách Jičína se představí bratři František a Antonín Bradáčové, oba čerství mistři republiky, dále několikanásobný medailista z MČR a pátý z MS juniorů Jakub Chval a stříbrný z MČR v Jičíně Josef Pavliš. A v neposlední řadě dvě jičínské těžké váhy, Martin Smutný a Lukáš Styblík.

Soubojem večera bude zápas dvou super těžkých vah o post boxerské jedničky v české reprezentaci. Bude to tak trochu i souboj generací. Tento duel obstarají Pavel Šour z Plzně a mladší z dvojice Daniel Táborský z Prahy. O tento zápas projevila veliký zájem i Česká boxerská asociace. Vítěz souboje bude následující rok objíždět nejdůležitější mezinárodní turnaje a snažit se v nich kvalifikovat na olympiádu do Brazílie v roce 2016. V tomto zápase jde tedy opravdu o hodně!

Všechny fanoušky kožených ran zveme na nezapomenutelný večer plný napětí, vzrušení, a především kvalitního boxu. Bedřich Doležal ml., trenér Box clubu Jičín