Jubilejní 10. ročník terénního triatlonu v Dřevěnici

13. 07. 2015 Cyklistika « zpět

Dřevěnice - Tým pořadatelů z Fit Clubu Jičín připravil jubilejní 10. ročník amatérského terénního triatlonu - Cyklo Point Dřevěnický rykot. Na akci, která se koná v sobotu 18. července, jsou zváni jak samotní sportovci, tak jejich fanoušci, kteří vždy vytvoří velmi příjemnou a pohodovou atmosféru.

Závodníci se na startovní čáru postaví ve 14 hodin a budou je čekat již tradiční distance: 400 metrů plavání, 21 km terénem na kole a 4 km běhu po lesních cestách i necestách. Nově si budou moci zazávodit i děti. Jejich tratě jsou o dost kratší a jejich klání začne ve 12 hodin.

Přihlásit do závodu se můžete ve Fit Clubu Jičín na Lidickém náměstí, na internetových stránkách www.rykot.cz nebo na místě v den konání závodu od 12.00 do 13.30. Po doběhnutí závodníků je připraveno občerstvení a slavnostní vyhlášení vítězů v hlavních i netradičních kategoriích. Letošní ročník má zázemí opět umístěno na volejbalových kurtech v Dřevěnici, kde bude možné po ukončení sportovního zápolení posedět a zhodnotit výsledky. Více informací najdete na www.rykot.cz. (jk)