Mistrovství ČR v boxu kadetů se koná o víkendu v Jičíně

07. 03. 2016 Box « zpět

Jičín - Ve dnech 11. až 13. března proběhne v Jičíně Mistrovství České republiky kadetů a školní mládeže v boxu, a to v tělocvičně 3. základní školy v Poděbradově ulici na Novém Městě.

Jedním z horkých favoritů na zlatou medaili v kadetech je František Bradáč (ročník 2000, váha 57 kg). Zdobí jej tři tituly mistra ČR, je vítězem několika mezinárodních turnajů, skončil na devátém místě na mistrovství světa kadetů. Jeho bratr Antonín Bradáč (ročník 2002, váha 44 kg) se může pochlubit dvěma medailemi z mistrovství ČR školní mládeže, stříbrnou a tou nejcennější zlatou, tedy titulem mistra ČR. Nechybí mu ani vítězné trofeje z mezinárodních turnajů. Je rovněž adeptem na některou z medailí.

Za povšimnutí stojí dva borci, kteří nejsou tak zkušení jako bratři Bradáčovi, ale mají za sebou několik utkání, úplnými benjamínky nejsou, avšak mistrovství republiky bude pro ně takový křest ohněm. Oba startují v kadetech. Jde o Šimona Kličku (váha 57 kg) a Tadeáše Horčičku (váha 80 kg). Přijďte povzbudit naše chlapce v bojích o medaile mezi provazy magického čtverce, budou to potřebovat. Do ringu přivedou naše jičínské borce trenéři Bedřich Doležal ml. s Miroslavem Janďourkem, kteří pevně věří, že pro chlapce vytvoříte domácí prostředí, a těší se na vaši účast. Bedřich Doležal st., prezident BC Jičín

MČR kadetů a školní mládeže v boxu

11. až 13. března, tělocvična 3. ZŠ v Jičíně

PÁTEK od 15.00 vylučovací boje

SOBOTA od 14.00 semifinálové boje

NEDĚLE od 9.15 finále