Boxer Jakub Chval se opět se soupeřem moc nepáral

30. 05. 2017 Box « zpět

Nová Paka - Profesionální novopacký boxer Jakub Chval, boxující za Boxing klub Trutnov, zakončoval boxerskou show na novopackém zimním stadionu zápasem s Lukášem Radičem.

Měl s ním sice boxovat 4x3 minuty, ale diváci viděli pouze necelé první kolo. Po dobře mířeném tvrdém úderu Jakub svého soupeře nejprve nechal odpočítávat, a když po šesti sekundách vstal, tak ho další ranou opět nekompromisně poslal na podlahu ringu. Jeho soupeř byl tentokrát již odpočítán. Bylo to již čtvrté KO Jakuba Chvala v prvním kole z dosavadních čtyř utkání, která absolvoval jako profesionál. "Rok jsem se připravoval na svoji profesionální dráhu. Jsem velice spokojen s prvními čtyřmi zápasy, které jsem vyhrál v prvním kole KO. Rovněž mě těší, jak to dnes vše klaplo, za což musíme s Martinem poděkovat všem sponzorům," uvedl po svém vítězství Jakub Chval.

Jakub Chval se předvedl nejen jako vynikající boxer, ale rovněž i jako výborný organizátor, neboť dokázal spolu s Martinem Lavickým uspořádat takový boxerský podnik, jaký Nová Paka ještě neviděla.

Před zraky téměř osmi stovek diváků se na novopackém zimním stadionu představilo během večera celkem sedm amatérských dvojic a dvě dvojice profesionálů. Mimo mužů předvedly své boxerské umění i dvě dvojice děvčat. (ur)