Česká cyklokrosová elita zamíří v neděli 15. října do Jičína

02. 10. 2017 Cyklistika « zpět

Jičín - Petr Kordík s týmem organizátorů, ve spolupráci s dalšími partnery a za podpory města Jičína, připravil na neděli 15. října již 4. ročník jičínského cyklokrosu.

I ten letošní se bude konat pod hlavičkou TOI TOI Cupu, tedy Českého cyklokrosového poháru. Elitní cyklokrosové klání tak opět zavítá do krásného prostředí jičínské Čeřovky. Hlavní pohárová soutěž je v jičínském závodě vypsaná pro všechny veteránské a mládežnické kategorie, které zahájí program závodního dne již od 9.45. Pro ženy (start ve 13.00) a muže (start ve 14.00) ELITE je připraven vložený závod. Odpolední blok uzavře pohárový závod "veteránů", tedy kategorií MASTERS. Ti se vydají na trať v 15.15. Veškeré podrobnosti o závodě naleznete na stránkách www.fitclubjicin.cz/toi-toi-cup.

V akci uvidíte mimo jiné mládežnické reprezentanty a reprezentantky České republiky, obsazení zajímavých jmen do elitního závodu je stále v jednání. Přijďte vytvořit parádní cyklistickou atmosféru stejně jako v předchozích ročnících, kterou si pochvalovali jak závodníci, tak organizátoři. (jk)