Vojická slavnost vyzdobená hladkým vítězstvím žáků

05. 06. 2018 Národní házená « zpět

Vojice - Poslední utkání mladších žáků v letošní sezoně před závěrečným turnajem MČR v národní házené se ve Vojicích uskutečnilo za velké podpory a návštěvy diváků. Zápas byl zahrnut do velkého programu Srazu žáků vojické školy a celou akci zahajoval. Na hřišti se poté v přátelském utkání představili také starší žáci.

TJ So Podhorní Újezd - So Krčín 15:7 (6:4)

Složení týmu bylo velmi pestré, chlapci a děvčata z přípravky si zahráli po boku mladších žáků a takto je trenéři nevyužili poprvé. Utkání se hrálo víceméně už jako přátelské, po dvou akcích trenéři střídali útoky i obrany z řad děvčat, nejmenších chlapců i ostřílených mladších žáků. Větší šanci tentokrát dostávali spíše ti menší. Celé utkání se velmi vydařilo, diváci ocenili potleskem a velkým povzbuzováním i akce, kdy se nepodařilo vstřelit branku. Po skončení utkání byly předány zlaté medaile za přeborníky kraje v kategorii mladších žáků.

Sestava PÚ: T. Današ, M. Čermák, V. Barcal, L. Šára, O. Kloutvor, T. Chudoba, V. Adam, M. Bajer, E. Kloutvorová, E. Zahrádková, T. Bajerová, Adam Kloutvor (2), J. Šritr (3), F. Chudoba (4), Vl. Bílek (6). Trenéři F. Kloutvor a Vl. Bílek.

TJ So Podhorní Újezd - So Krčín 27:5 (13:2)

Po skončení utkání mladších žáků se hrálo přípravné utkání starších žáků, přičemž kvůli malému počtu hráčů Krčína museli být hosté doplněni domácími. Za Krčín si tak konkrétně zahráli L. Šára a F. Chudoba. Přátelské utkání probíhalo pod taktovkou domácího družstva od začátku až do konce za vynikající podpory celé stovky fanoušků a pro všechny to byl nezapomenutelný zážitek. Chlapci si vyzkoušeli nové útočné signály, nacvičili rozehrání "ofsajdů" až do zakončení brankou. Skvělé akce dostávaly diváky do varu. Velkou zásluhu na výsledku měl kapitán domácích V. Zahrádka se svými 13 vstřelenými brankami. Obrana s brankářem byla téměř nepřekonatelná a útočníci hostů se jen těžko prosazovali. Po utkání byly chlapcům z P. Újezdu předány bronzové medaile v kategorii starších žáků. (šk, fk, mj)

Sestava PÚ: T. Današ, A. Pour, M. Čermák, V. Barcal, O. Kloutvor, J. Šritr, Adam Kloutvor, Aleš Kloutvor (6), Vl. Bílek (8), V. Zahrádka (13). Trenéři F. Kloutvor a Vl. Bílek.