Republikové finále v aerobiku se koná tuto sobotu v Jičíně

07. 01. 2019 Aerobik « zpět

Jičín - Aerobic club Jičín zve všechny příznivce aerobiku na republikové finále soutěže jednotlivců ve cvičení dle lektora Bohemia Aerobic Tour.

Soutěž se koná již tuto sobotu 12. ledna ve sportovní hale 3. základní školy v Jičíně v Poděbradově ulici. Tohoto finále se mohou zúčastnit pouze ti, kteří se probojovali v některém z postupových kol v Poděbradech, Kutné Hoře, Hradci Králové, Jičíně a Náchodě. Současně však musí splnit podmínku účasti v minimálně 3 kolech. Z domácího klubu postoupilo do finále celkem 9 závodnic.

V 9.00 začíná cvičit 1. kategorie (7-8 let) s lektorkou Lenkou Tydlitátovou z Prahy, v 10.05 začíná soutěžit 0. kategorie (do 6 let) s Leonou Ságlovou z Hradce Králové, v 10.55 2. kategorie (9-10 let) s Evou Šulcovou ml. z Jičína, ve 12.00 3. kategorie (11-13 let) pod vedením lektora Jaroslava Vobra z Prahy a ve 13.05 budou cvičit pod vedením Alice Tomanové z Pardubic společně závodnice 4. a 5. kategorie (14 až 18 let a nad 18 let).

Pro všechny závodníky připravili pořadatelé odměny a pro ty nejúspěšnější i poháry. Menšími poháry budou odměněni také ti, kteří se zúčastnili všech pěti postupových kol. Kromě soutěžících jsou vítáni také fanoušci, diváci a prostě všichni, kdo zajistí příjemnou atmosféru. Můžete se těšit na vysokou úroveň aerobiku, a tedy i pěknou podívanou.

Více informací naleznete na stránkách www.bohemiaaerobictour.cz. (eš)