Tři mistři Evropy v autokrosu se zúčastní besedy v Nové Pace

12. 03. 2019 Motorismus « zpět

Nová Paka - Autokrosová sezona 2018 byla pro české reprezentanty velice úspěšná, vždyť v závodech ME z pěti možných titulů získali celkem čtyři. K tomuto úspěchu velice pomohly i výsledky členů novopackého autoklubu Jakuba Novotného, Václava Fejfara a Petra Nikodéma.

Všichni tři přispěli svými výsledky i k celkovému vítězství České republiky v Poháru národů.

Jezdci a jejich mechanici mají v této době mnoho práce na přípravě techniky, přípravě doprovodných vozidel, zajišťují finance, aby byli co nejlépe připraveni na start sezony 2019.

I přesto se uvolnili, aby se o své zážitky, pocity vítězství podělili s ostatními příznivci autokrosu a motoristického sportu v pátek 22. března od 18.00 ve velkém sále MKS Nová Paka.

Během besedy budou promítnuty záběry z jednotlivých závodů a proběhne autogramiáda. Akci pořádá Auto klub v AČR Nová Paka ve spolupráci s Městským kulturním střediskem Nová Paka. Těšíme se na vaši účast při startu do nové sezony.

Zúčastní se Jakub Novotný (14letý reprezentant, získal titul mistra Evropy v divizi Junior buggy, stal se tak historicky nejmladším mistrem), Václav Fejfar (divize TAX, historicky nejúspěšnější jezdec v historii ME, co se týká počtu vyhraných závodů, pětinásobný mistr Evropy, dovedl v loňském roce svoji fabii k dalšímu titulu) a Petr Nikodém (divize Buggy 1600, dvojnásobný vítěz závodu v Nové Pace, obhájil i v roce 2018 titul). Auto klub Nová Paka