Šipkaři se mohou hlásit do ligových soutěží

09. 07. 2019 Šipky « zpět

Jičínsko - Hrajete rádi šipky a nehrajete žádnou soutěž? Hrajte ligu družstev Unie šipkových organizací ČR v Královéhradeckém kraji!

Potřebujete družstvo o minimálně čtyřech hráčích, domácí hrací místo, např. oblíbenou hospůdku, ve které je umístěn schválený šipkový přístroj, a podat elektronickou přihlášku do 31. července. Další informace lze získat na sekretariátu na tel. 603 104 220, mailu kralovehradeckykrajsever@sipky.org nebo webu www.sipky.org/khk-s.

Královéhradecký kraj je co do počtu ligových týmů jednou z nejsilnější oblastí České republiky. Loňskou sezonu odehrálo bezmála 200 celků a do hry se zapojilo více než 1400 šipkařů. Družstva bývají v kraji rozdělena až do pěti ligových úrovní od extraligy po přebory. Nejvyšší soutěží republiky je pak superliga, jejímž posledním vítězem, a tudíž aktuálním mistrem České republiky je tým 40+ Trutnov. Souběžně s ligovou soutěží probíhá také soutěž pohárová, a to ve dvou výkonnostních kategoriích A a C+.

Další zajímavosti a informace lze vyhledat na oficiálním webu sekretariátu Unie šipkových organizací pro sever Královéhradeckého kraje www.sipky.org/khk-s. (ov)