Volejbalová Dřevěnice hostila přes 1700 aktivních hráček a hráčů

12. 08. 2019 Volejbal « zpět

Dřevěnice - 66. ročník největšího a nejpopulárnějšího republikového volejbalového turnaje je u konce. A nebylo to úplně jednoduché. Sobotní program druhého hracího víkendu dost výrazně narušil úporný a vytrvalý déšť, který přišel v poledne a vydržel skoro do tmy. Přesto se pořadatelům podařilo udržet alespoň část kurtů v regulérním stavu a vše se dohrálo.

Obě kategorie skončily téměř stejně, ale to už bylo 22.59. Hráčům to ale příliš divné nepřišlo a svá finále hráli s nasazením a za fandění nějakých 500 přihlížejících!

Výsledky, které podle klubové příslušnosti mnoho neříkají, ale na druhou stranu svědčí o "lidové tvořivosti" při vymýšlení co nejoriginálnějších názvů.

Muži volná soutěž (39 týmů): 1. Sokol Sklenařice, 2. Tým snů, 3. Lipský kolo, 4. Valmezáci, 5. Slovan Chabařovice, 6. Loko Rakovník. Ženy volná soutěž (37): 1. Chaba(řovice), 2. Těžko říct, 3. Pijem vše, 4. Kačeny ze Startu, 5. TJ Turnov, 6. Šílený stádo. Smíšené týmy (čtyři muži a dvě ženy): 1. Káti papír, 2. Pedokníři, 3. Valmez, 4. Šmelc, 5. Vesmír, 6. Znezaneřáděnci.

Celkem se na 66. Volejbalové Dřevěnici představilo 215 družstev všech věkových a výkonnostních kategorií, což je více než 1700 aktivních hráček a hráčů.

K turnaji se ještě vrátíme! Václav Nidrle, sportovní ředitel turnaje