Podhorák byl stříbrný na turnaji starých gard v národní házené

24. 09. 2019 Národní házená « zpět

Podhorní Újezd - Za pěkného, slunečného počasí se zúčastnili muži z Podhorního Újezdu turnaje starých gard v národní házené, který se konal v Krčíně. Velmi dobře obsazený turnaj se jim vydařil, když prohráli pouze jediný zápas, a to s největším favoritem a vítězem turnaje, domácím Krčínem. Jinak nepřipustili žádné další překvapení.

Sestava PÚ: Z. Ptáček - A. Kloutvor, J. Barcal, H. Šritr, Vl. Bílek, M. Kindl, P. Bajer, F. Kloutvor.

Pořadí

1. Sokol Krčín (43:24, 8 bodů)

2. TJ Sokol Podhorní Újezd (46:27 - 6)

3. Stará Ves n/O (44:38 - 4 body)

4. Čakovice (25:41 - 2 body)

5. Raspenava (20:48 - 0)

OP starší žáci

TJ So Podhorní Újezd - Sokol Dobruška 16:6 (8:3)

Starším žákům Podhoráku se dařilo a hosté z Dobrušky s nimi drželi krok jen 12 minut v 1. poločase. Kvalitní výkon předvedli oba brankáři i s obranou a podařilo se jim udržet nejlepšího střelce Dobrušky na uzdě. V domácím útoku opět potvrdil střeleckou mušku "snajpr" Vl. Bílek, který dal 11 branek.

Sestava PÚ: T. Današ, R. Miřejovský, M. Doskočil, V. Barcal, L. Svoboda, L. Šára, Aleš Kloutvor, M. Čermák, F. Chudoba, Adam Kloutvor (2), J. Pokorný (3), Vl. Bílek (11). Trenéři F. Kloutvor a Vl. Bílek.

OP mladší žákyně

TJ So Podhorní Újezd - KH Hlinsko 15:7 (7:3)

Celkem jednoznačné vítězství domácích se začalo rodit už v 1. poločase. Děvčata z Hlinska vydržela hrát vyrovnanou partii pouze na začátku utkání. Domácí obrana ani brankářka nepřipustily žádné překvapení, a to i přesto, že soupeřky měly výškovou převahu. V útoku opět doslova řádila Štěpánka Bittnerová, která se postarala téměř o všechny branky domácího týmu. Divácká podpora v hledišti byla úžasná, zhruba 70 diváků hnalo chlapce i dívky Podhoráku k nejlepším výkonům.

Sestava PÚ: E. Kloutvorová, E. Zahrádková, A. Bittnerová, A. Svobodová, P. Zemanová, S. Špásová, A. Pulpánová. S. Černovská, B. Bílková , T. Bajerová (1), Š. Bittnerová (14). Trenéři F. Kloutvor a Vl. Bílek.

(šk, fk, mj)