Pozvánka na soutěž v aerobiku, která se uskuteční v Jičíně

04. 11. 2019 Aerobik « zpět

Jičín - Aerobic club Jičín zve všechny příznivce aerobiku na soutěž jednotlivců ve cvičení dle lektora, která je organizována v rámci Bohemia Aerobic Tour. Soutěž se koná v sobotu 16. listopadu ve sportovní hale 3. základní školy v Jičíně v Poděbradově ulici.

V 9.00 začíná cvičit 1. kategorie (7-8 let) se Šárkou Šimákovou z Jičína, v 10.05 nultá kategorie (do 6 let) s Leonou Špičanovou z Hradce Králové, v 11.00 2. kategorie (9-10 let) s lektorkou Alicí Tomanovou z Pardubic, ve 12.05 3. kategorie (11-13 let) pod vedením Evy Žemličkové z Kralup n/V, ve 13.10 budou cvičit opět pod vedením Alice Tomanové společně závodnice 4. a 5. kategorie (14 až 18 let a nad 18 let). Sportovní výkony bude hodnotit panel vyškolených rozhodčích složený z minimálně pěti členů.

Účast v soutěži je otevřená pro všechny, kdo rádi cvičí aerobik, nejen pro ty mladší, ale příležitosti si zasoutěžit mohou využít i dospělé ženy v kategorii nad 18 let bez horního omezení věku. Soutěž je tedy určena nejen všem dětem i dospělým, kteří si chtějí poměřit svoje síly, ale i těm, kteří si chtějí zacvičit jen pro radost. Kromě soutěžících jsou vítáni také fanoušci, diváci a prostě všichni, kdo zajistí příjemnou atmosféru.

Více informací naleznete na stránkách www.bohemiaaerobictour.cz, elektronicky se lze přihlásit až do pátečního večera před soutěží na www.bohemiaaerobic.cz/jednotlivci. (eš)