Jičín B doma prohrál. Body si odvezli fotbalisté Nové Paky

27. 09. 2020 Fotbal « zpět

Jičín - Po vydřeném vítězství A mužstva SK Jičín nastoupilo na rozmáčený, ale vzhledem k počasí slušný trávník jičínské B mužstvo k utkání s týmem 1. FK Nová Paka. Ambice Novopackých v soutěži jsou ty nejvyšší.

SK Jičín B - 1. FK Nová Paka 1:3 (1:2)

V úvodu domácí brzy inkasovali, za chvíli ale Orendáš výstavní střelou vyrovnal. Škoda branky do šatny ve 44. minutě. Ve druhém poločase si nějaké šance vytvořili domácí i hosté, ale jednu proměnila jen Nová Paka, takže na Jičín body tentokrát nezbyly. Příští týden zajíždí Jičín B do Kopidlna.

Pohled na zápas očima trenéra Beneše: "Vítězství Nové Paky je zasloužené, my měli problém složit sestavu a začátek utkání tomu odpovídal. Výstavní vyrovnávací trefou Orendáše jsme se nadechli k lepšímu výkonu, bohužel jsme inkasovali v poslední minutě 1. poločasu druhý gól. Ve 2. půli jsme si vytvořili příležitosti k vyrovnání, ale nebylo nám souzeno, a protože hosté jednu i proměnili, odcházíme dnes poraženi. Nicméně kůži jsme neprodali lacino a svým hráčům děkuji za jejich maximální snahu. Charakter pro SK dokázali svou výpomocí borci z A týmu. Slušný výkon podali v hnusném počasí na těžkém terénu i rozhodčí." (kla)

Sestava Jičína B: Mäsiar - Louda, Malý (46. Ulvr), Čeřovský, Orendáš - Jiřička (67. Švorc), Kirschner, Sajdl, Klaban (67. Novák) - Matějka (46. Nasikovský), Holer.

Branky: 12. Orendáš - 8. Jisl, 44. a 74. Rosputniak.

Fakta - ŽK 0:2, ČK 0:0, diváků 50. Rozhodčí Martin Hlaváč.

další výsledky a aktuální tabulka 1. B třída sk. A