Fotbalisté Jičína B dali venku čtyři branky, přesto prohráli

12. 10. 2020 Fotbal « zpět

Jičín - V sobotu sehrála rezerva fotbalistů Jičína další zápas v 1. B třídě na hřišti Slavoje Skřivany.

TJ Slavoj Skřivany - SK Jičín B 7:4 (2:3)

Na rozbahněném terénu Jičínští v prvním poločase nevyužili množství šancí, což se jim ve druhém poločase vymstilo. Hráči Jičína dokázali dát na hřišti soupeře 4 branky, ale ani to na body nestačilo.

Pohled na zápas očima trenéra Beneše: "Vstřelit venku 4 branky a prohrát, to se těžko vstřebává. Uznávám sice velkou kvalitu domácích směrem dopředu, ale velká většina obdržených branek byla po našich hrubých chybách. Zkušenější tým by takto rozehrané utkání už neztratil, to je fakt, stejně jako to, že šancí jsme měli snad ještě více než domácí. Velmi mě zaujali výborní rozhodčí včetně domácího klubového, uznávám, obě penalty byly. A protože v Bydžově vykoupili všechny reflexní vesty, bylo na utkání tolik pořadatelů, kolik bylo viděno naposledy při protestech ve Francii. Ti odcházeli domů spokojeni a my mírně řečeno zklamaní. Uvidíme, co bude dál, doufám, že se soutěže dohrají. Držím nám všem palce." (kla)

Sestava Jičína B: Švorc - Vladeka (82. Klaban), Orendáš, Čeřovský, Halász - Sajdl (88. Novák), Kirschner (57. Mikolášek), Jiřička, Fejfar (32. Holer), Kubíček (65. Štěpánek) - Haken.

Fakta - ŽK 1:1, ČK 0:0, hráno bez diváků. Rozhodčí Milan Kudláček.

Branky Jičína B: 10. Čeřovský, 22. Fejfar, 38. a 75. Holer.

další výsledky a aktuální tabulka 1. B třída sk. A