68. Volejbalová Dřevěnice zatím výborná, pořadatelé jsou připraveni

30. 07. 2021 Ostatní « zpět

Dřevěnice - V pořadí 68. ročník nejoblíbenějšího volejbalového turnaje letos po roce pauzy znovu odstartuje! Těšíme se z toho, že jsme alespoň trochu ten koronavirus porazili a těšíme se na jiné zápasy, na ty na antuce.

Zahajujeme v sobotu 31. července a hned v 8.00 se představí ve společné soutěži junioři a kadeti a také (rovněž v jedné kategorii) juniorky a kadetky. O hodinu později nastoupí veteráni nad 40 let a seniorky stejné věkové skupiny. Krátce po desáté pořadatelé vylosují elitní třídu mužů, tito borci se na kurt dostanou okolo 11.00. V neděli 1. srpna začínáme hrát rovněž v 8.00. Trochu dříve budou muset vstávat superveteráni nad 50 let, muži v I. B třídě (tedy týmy I. a II. ligy) a ženy od extraligy po II. ligu. Zhruba v 9.00 se přidají opět extraligoví muži, kteří budou hrát o ceněnou trofej semifinále a zhruba ve 14.30 hodin pak finále.

Pořadatelé, kterých opět nastoupí na 150, hlásí, že jsou připraveni a na všechny účastníky se opravdu těší! Nejvíce by je ale potěšilo, kdyby letos přibylo nějakým zásadním způsobem mládežnických družstev. Takže dorostenky a dorostenci, ještě je čas přehodnotit prázdninové plány a 31. července se vydat do Mekky Volejbalu, do Dřevěnice. Přihlášky je možné podat ještě v příslušný den do 8.00 přímo na sportovišti.

A jen pro pořádek, 68. Volejbalová Dřevěnice pokračuje i o víkendu 7. a 8. srpna, v sobotu hrají volnou soutěž muži a stejnou soutěž i ženy a v neděli nastoupí smíšená družstva ve formátu čtyři muži a dvě ženy. Václav Nidrle, ředitel turnaje