Fotbalová rezerva Jičína porazila Žacléř

30. 08. 2021 Fotbal « zpět

Jičín - V dalším utkání nového ročníku 1. B třídy hostila fotbalová rezerva Jičína mužstvo Žacléře.

SK Jičín B - TJ Baník Žacléř 3:0 (2:0)

Od začátku byli Jičínští pohyblivější, dobře kombinovali, ale objevovali se i chyby, které vyprodukovali hlavně mladí hráči. Soupeře domácí do větší šance nepustili, ve 2. poločase navíc neproměnili PK, nastřelili tyčku a nevyužili další šance. Obrana věkově starší pracovala spolehlivě a dravé mládí zajistilo vpředu branky. Do Jičínského dresu se po 18 letech vrátil Olda Velich, kterému přejeme mnoho vydařených zápasů v modrobílém dresu! (kla)

Pohled na zápas očima trenéra Beneše: "Důležité 3 body do tabulky jsme získali zaslouženě, nejstarší hráč v historii SK v základní sestavě pan Oldřich Velich skvěle řídil defenzivu, která hosty nepustila do žádné gólové šance a my jich měli více než na tři vstřelené branky, a to včetně neproměněné penalty. Ve druhém poločase naši hru ještě rozdýchali mladíci z našeho dorostu, čímž chci vyjádřit poděkování jejich trenérům, že nám je na utkání dobře připravili."

Sestava Jičína B: Švorc - Klaban, Velich, Čeřovský, Malý (53. František Filip Smolík) - Nasikovský (46. Kosejk), Řeháček, Jiřička (63. V. Matějka), Fejfar (57. J. Matějka), Louda (63. Adam Nálevka) - Kubíček.

Fakta - ŽK 1:1, ČK 0:0, diváků 30. Rozhodčí Varol Ikizgül.

Branky: 14. Nasikovský, 21. Fejfar, 71. Adam Nálevka.

ostatní výsledky a tabulka