V Úpici se fotbalistům Jičína B nedařilo

27. 09. 2021 Fotbal « zpět

Jičín - K dalšímu venkovnímu utkání 1. B třídy mužů cestovali fotbalisté Jičína B do Úpice. Chtěli dovést nějaké body, ale v 1. poločase inkasovali 3 branky, báli se hrát. Ani zlepšený výkon ve 2. poločase branku nepřinesl, i když šance byly, branka nebyla Jičínu souzena. Čtvrtá branka domácích v závěru jen podtrhla jičínskou neschopnost udržet vpředu míč a vstřelit branku. V dalším utkání čeká rezervu Jičína Dolní Kalná a bude potřeba už konečně plně bodovat. (kla)

SK Sparta Úpice - SK Jičín B 4:0 (3:0)

Pohled na zápas očima trenéra Petra Beneše: "Čtyřgólový rozdíl úplně neodpovídá obrazu hry, nicméně domácí byli velmi efektivní a předvedli nám jasně, jak se má chodit do centrovaných míčů směřujících do vápna, pokud chceme dát branku. Tři zásahy do poločasu bohužel o naší porážce rozhodly. Druhý poločas jsme odmakali a snažili se o zdramatizování, bohužel v koncovce jsme selhali a ani čestný úspěch nepřišel. Čtvrtý gól domácích v poslední minutě byl už jen hřebíček do rakve. Škoda, myslím si, že jsme mohli urvat lepší výsledek."

Sestava Jičína B: Jiřička - Klaban, Velich, Štěpánek, Fejfar - Mikolášek, Nasikovský (62. A. Nálevka), Řeháček, Zugar, Louda - Kubíček (70. Bodlák).

Fakta - ŽK 0:0, ČK 0:0, diváků 55. Rozhodčí Tomáš Franěk.

další výsledky a tabulka