Zápas fotbalové rezervy Jičína opět rozhodly až penalty

18. 10. 2021 Fotbal « zpět

Jičín - K dalšímu domácímu utkání fotbalové 1. B třídy nastoupil Jičín B proti aktuálně 4. mužstvu tabulky, což bylo předzvěstí těžkého zápasu.

SK Jičín B - SK Miletín 1:1 (1:0) na PK 5:4

To se i potvrdilo, Miletín byl velmi kvalitní tým, který to s míčem uměl. Jičín mohl v prvním poločase vstřelit více branek než jednu, kterou po úniku až k brankové čáře dal z téměř nulového úhlu Kubíček. Ve druhé půli jičínští hráči pokračovali v neproměňování šancí. To se jim vymstilo čtvrt hodiny před koncem, kdy si Dan Malý dal hlavou nešťastný vlastní gól, ale byl velice pěkný! Do konce zápasu Jičínští ubránili remízu a následovaly PK, domácí střelci nezklamali, a protože jedna střela hostů skončila na Švorcově břevně, bral Jičín dva body, což lze považovat za úspěch. (kla)

Pohled na zápas očima trenéra Petra Beneše: "Před zápasem bychom 2 body s týmem z vrchu tabulky brali, po průběhu jsem malinko zklamán, hosté ukázali, že v tabulce jsou vysoko zaslouženě a měli převahu. S tím jsme počítali a sestavu zvolili na brejky a myslím, že kontry do otevřené obrany nám přinesly dost nadějných situací, které využít, tak jsme mohli brát body 3. Nicméně, nebuďme nenažraní, posouváme se tabulkou nahoru a věřím, že v tom budeme pokračovat. Miletínu děkuji za fér hru a chválím i trojicí rozhodčích za kvalitní výkon."

Sestava Jičína B: Švorc - Klaban (C), Štěpánek, Malý, Vrabec - Sajdl (74. František Filip Smolík), Fejfar (46. Louda), Zugar (61. J. Matějka), Zitka - Kubíček (86. Novák), V. Matějka.

Fakta - ŽK 1:2, ČK 0:0, diváků 85. Rozhodčí Mykhailo Mykytynets.

Branky: 8. Kubíček - 74. Malý (vlastní). PK za Jičín proměnili Zitka, Klaban, Štěpánek, Novák, Malý.

další výsledky a tabulka