Fotbalisté Jičína B vezou z Vrchlabí tři cenné body

26. 10. 2021 Fotbal « zpět

Jičín - K dalšímu venkovnímu utkání 1. B třídy cestovala fotbalová rezerva Jičína do Vrchlabí, kde ji čekal domácí B tým, který se pohybuje ve středu tabulky.

FC Vrchlabí B - SK Jičín B 2:4 (2:2)

Hrál se pěkný fotbal, k čemuž přispělo i pěkné počasí. Hráči Jičína dostali během tří minut 2 zbytečné branky po hloupých chybách. Naštěstí se nevzdali a do poločasu vyrovnali. Ve druhém poločase byli Jičínští lepší, v útoku nebezpeční a po zásluze se dostali do vedení 2:3, v závěru přidali i 4. branku a odváží si 3 cenné body. Ve čtvrtek čeká Jičín B dohrávka doma s Kobylicemi a v sobotu poslední zápas ve Skřivanech, kterým se předehrává 1. jarní kolo roku 2022.

Pohled na zápas očima trenéra Petra Beneše: "Za pěkného počasí se myslím dnes hrál ve Vrchlabí na B třídu velmi dobrý fotbal, za což patří poklona i domácím. Oba týmy chtěly vyhrát a hrálo se nahoru dolu. Cením si, že jsme se za stavu 2:0 nepoložili, hráli jsme dál to, co jsme měli a do poločasu vyrovnali. Přestávku jsme využili na přeskupení řad, prostřídali jsme a 2. poločas jsme už domácí nepouštěli do šancí a sami byli velmi nebezpeční. Z tohoto pohledu zasloužené 3 bodíky a dobrý pocit z naší hry. Dobrá práce i všech tří rozhodčích."

Sestava Jičína B: Švorc - Klaban (46. A. Nálevka), Velich, Štěpánek (46. Čeřovský), Zitka, - Florian, Buchvald, Řeháček, Fidrich (90. Novák) - Kubíček (64. V. Matějka), Holer (79. Louda).

Fakta - ŽK 2:0, ČK 0:0, diváků 87. Rozhodčí Adam Trejbal.

Branky: 27. Slavík, 29. Tauchman - 40. Holer, 45. Řeháček, 56. Kubíček, 87. V. Matějka.

další výsledky a tabulka