Tragikomedie s názvem "Koncovka" v podání fotbalistů Jičína B

29. 10. 2021 Fotbal « zpět

Jičín - Ve čtvrtek 28. října nastoupila fotbalová rezerva Jičína k odloženému zápasu 3. kola 1. B třídy proti mužstvu Kobylic, kterému se v posledních zápasech vůbec nedařilo.

SK Jičín B - FC Spartak Kobylice 0:0 na PK 5:4

K utkání snad jen toto, Jičín měl minimálně 15 stoprocentních šancí, další množství těch menších. Míče narážely do tyčí, míjely těsně branku, případně přišel pěkný zákrok Šuhájka v brance hostů. Tentokrát by jičínští hráči do tmy branku nedali! V tomto divokém utkání si odbyl premiéru mezi muži 16letý dorostenec Leoš Joukl.

K poslednímu zápasu podzimu zajíždí Jičín v sobotu do Škřivan, kde si předehraje 1. jarní kolo. Mít 18 bodů v tabulce není špatné, ale kvůli mizerné koncovce Jičín v průběhu podzimu o několik bodů určitě přišel. Zbytečně! (kla)

Pohled na zápas očima trenéra Petra Beneše: "Naše zoufalství v koncovce, které se táhne celým podzimem, dnes vygradovalo do nebeských výšin - dnes minimálně 15 tutovek! V divadle by dnešní představení bylo tragikomedií s názvem "Koncovka". To, co jsme dnes dokázali nedat, je prostě uměním. Sám jsem překvapen, že nás fotbalový bůh nakonec nepotrestal buď tím, že bychom prohráli vlastním gólem, nebo vyhořeli v penaltách. Dva body jsou za dnešní utkání prostě málo. Dnes bychom ovšem gól nedali, ani kdyby se hrálo do půlnoci. Hostům blahopřeji k bodu a děkuji trojici rozhodčích za dobře zvládnuté utkání."

Za Jičín B proměnili: Florian, Řeháček, Velich, Novák, V. Matějka.

Sestava Jičína B: D. Čeřovský - Klaban, Řeháček, Velich, Louda (76. Bodlák) - Štěpánek (56. Smolík), Florian, V. Matějka, Kubíček (46. Joukl) - Holer (67. Novák), Machačný (56. J. Matějka.

Fakta - ŽK 1:4, ČK 0:0, diváků 40. Rozhodčí Jan Lukeš.

aktuální tabulka