Turnaj mladých judistů O hořickou trubičku

15. 03. 2022 Judo foto: 1 « zpět

Hořice - V sobotu 5. března proběhl v hořické sportovní hale turnaj mláďat, mladších a starších žáků v judu, který pořádal oddíl SKP Judo Nový Bydžov.

Po dlouhé závodní absenci z důvodu epidemické situace se zúčastnil i oddíl SKP Judo Jičín, z.s. v počtu 24 mladých judistů pod vedením trenérů Romana Chynoranského, Miloslava Breta a Petra Jakeše. Pro většinu to byla první zkušenost v ostrém závodním režimu, kde si mohli poměřit své fyzické i psychické schopnosti se stejně starými vrstevníky z Královéhradeckého a Libereckého kraje. Je potěšující, že se Jičínští v konkurenci 224 závodníků ze 14 oddílů neztratili.

V hodnocení klubů jičínský oddíl obsadil 4. místo a v soutěži jednotlivců získal celkem 14 medailových umístění.

Ve svých hmotnostních kategoriích zvítězili Josef Jakeš, Barbora Horáčková, Miroslav Kratochvíl, Natálie Rejmanová a Vojtěch Zlámal.

Na 2. místech skončili Štěpán Jaroš, Kryštof Lánský, Evelína Lemmerová a Oliver Tichý.

Bronzové medaile získali Jan Jakeš, Robin Junek, Jáchym Klimeš, Jakub Musil a Viktor Tichý.

Věříme, že pro všechny jičínské mladé naděje budou tyto výsledky povzbuzením do dalšího tréninku. Poděkování patří všem zúčastněným za příkladnou reprezentaci klubu a dosažení pěkných výsledků. SKP JUDO Jičín, z.s. děkuje za podporu NSA, Královéhradeckému kraji, městu Jičín a firmě DEPRAG CZ a.s. (RCH)

Jičínští nejmladší judisté se svými trenéry v hořické sportovní hale. Foto: Roman Chynoranský

foto