Prohra fotbalové rezervy Jičína, hosté z Nové Paky byli lepší

25. 04. 2022 Fotbal « zpět

Jičín - V dalším soutěžním utkání jarní časti fotbalové 1. B třídy mužů přivítala fotbalová rezerva Jičína v sobotu 23. dubna za krásného počasí soupeře, který se aktuálně nachází na 4. místě tabulky a je tvořen zkušenými hráči. V jičínském týmu tentokrát dostali příležitost hráči mladšího dorostu.

SK Jičín B - 1. FK Nová Paka 0:2 (0:1)

V prvním poločase se hrálo převážně na polovině Jičína, domácí hráči měli špatný pohyb, byli pozdě v soubojích a hosté tak první poločas zcela ovládli, vstřelili naštěstí pouze jednu branku v 15. minutě Rosputniakem. Domácí mužstvo si větší šanci nevypracovalo. Po důrazné domluvě v kabině se výkon ve druhém poločase zlepšil, prostřídali se hráči a najednou se hrálo především na polovině soupeře, bohužel domácí hned ve 48. minutě po chybě u vápna podruhé inkasovali. Jičínští si vytvářeli i šance, tu největší nevyužil v 68. minutě Fidrich, když šel sám na brankáře, ale přestřelil. Další branky již nepadly, a tak tentokrát Jičín B zůstává bez bodů. Výkon ve druhém poločase naznačil, že je na čem stavět a na výkon v prvním poločase raději co nejrychleji zapomenout. (kla)

Pohled na zápas očima trenéra Petra Beneše: "Zasloužené vítězství hostů, protože 60 minut byli jednoznačně lepším týmem. Naše zlepšení v poslední třetině utkání na body zákonitě nestačilo. Takto se o body nehraje, bohužel někteří hráči to nepochopili."

Sestava Jičína B: Mäsiar - Sajdl, Buchvald (46. Zezulka), Smolík, Louda (31. Kopáček) - Kuneš (55. D. Čeřovský), Kirschner (55. Novák), Řeháček (65. Kuncíř), Fidrich - Joukl, Kosejk.

Fakta - ŽK 0:3, ČK 0:0, diváků 55. Rozhodčí Jan Kubánek.

Branky: 15. Rosputniak, 48. Číla.

další výsledky a tabulka