Fotbalová rezerva Jičína prohrála

09. 05. 2022 Fotbal « zpět

Jičín - K dalšímu soutěžnímu utkání jarní časti 1. B třídy cestovali fotbalisté Jičína B do Kocbeří, kde je čekalo domácí mužstvo, které se aktuálně nacházelo na posledním místě tabulky. Dal se tak očekávat těžký zápas. Jičínské mužstvo posílilo několik hráčů A týmu, aby Jičín B přivezl body.

TJ Jiskra Kocbeře - SK Jičín B 3:1 (2:0)

V prvním poločase se hostům hra nedařila, domácí se ujali vedení ve 31. minutě, kdy jičínský brankář uklouzl. V poslední minutě poločasu inkasoval Jičín podruhé, když domácí hráč při souboji zasáhl Švorce do krku, branku ale rozhodčí uznal. V 56. minutě se krásně z TK trefil domácí Brutovský. Potom Jičínští konečně začali hrát, vytvářeli si šance, ale podařilo se jim pouze snížit v 80. minutě z PK. I přes posílení Jičín B na body tentokrát nedosáhl a musí bodovat v příštím zápase doma s Úpicí. (kla)

Pohled na zápas očima trenéra Petra Beneše: "Zasloužené vítězství domácích, 60 minut bylo v jejich režii. Cením si, že jsme se ani za stavu 0:3 nevzdali a hráli naplno až dokonce. Bohužel, nadějné situace, kterých jsme si vytvořili dost, jsme nedotáhli do branek. Důležitý okamžik nastal 2 minuty před koncem první půle, kdy jsme dostali gól po rohovém kopu, kdy byl v malém vápně atakován náš brankář snažící se dostat k míči, ale sudí faul neviděl. Nicméně domácím k vítězství gratuluji."

Sestava Jičína B: Švorc - Klaban, Štěpánek, Řeháček, Kubíček - Novák (54. Louda), Kirschner (60. Fejfar), Matějka, Holer - Malý (54. Mikolášek).

Fakta - ŽK 3:2, ČK 0:0, diváků 50. Rozhodčí Petr Dorotík.

Branky: 31. a 56. Brutovský, 45. Krejsa - 80. Štěpánek (PK).

další výsledky a tabulka