Doma se nedařilo ani fotbalistům Jičína B

15. 08. 2022 Fotbal « zpět

Jičín - V prvním mistrovském utkání nového soutěžního ročníku 1. B třídy na domácím trávníku přivítali v sobotu 13. srpna fotbalisté Jičína B hráče Dvora Králové n/L B.

SK Jičín B - TJ Dvůr Králové n/L B 1:4 (0:3)

První poločas začal pro Jičín smolně, hned na začátku se zranil brankář Čížek, který se tak připojil k již zraněným kolegům Švorcovi, Jiřičkovi a Skořepovi! Herně se první dějství domácím nepovedlo, po chybách ho prohráli 0:3. Do druhého poločasu nastoupili čtyři mladíci, kteří hru oživili a rozhýbali. Zkušení hosté si už ale výrazný náskok z prvního poločasu nenechali vzít a zaslouženě si vezou z Jičína všechny tři body. (kla)

Pohled trenéra Jardy Řeháčka: "Dnešní zápas nám vůbec nevyšel. Prospali jsme první poločas, kdy byl soupeř jednoznačně lepší. Po prostřídání 4 hráčů se hra zlepšila, ale hostující mužstvo si výhru v klidu pohlídalo. Dnes Dvůr zaslouženě vyhrál."

Sestava Jičína B: Čížek (11. Tomášek) - Klaban, Štěpánek, Malý (46. Kopáček), Sajdl (46. Glos) - J. Matějka (46. Louda), Řeháček (C), Kirschner (46. Bodlák), A. Nálevka - Skořepa, Kanaval.

Fakta - ŽK 0:0, ČK 0:0, diváků 50. Rozhodčí Miloš Hofman.

Branky: 62. Bodlák - 18. Hampl, 36. Zlámal, 44. Jirák, 74. Rejl.

další výsledky a tabulka