Fotbalisté Jičína vedli 3:0 a stejně prohráli, rozhodlo posledních dvanáct minut zápasu

22. 08. 2022 Fotbal « zpět

Jičín - V neděli 21. srpna sehráli fotbalisté Jičína další utkání KP. Po dvou porážkách chtěli bodovat.

SK Červený Kostelec - SK Jičín A 4:3 (0:2)

První poločas se Jičínu celkem povedl, ve 22. minutě doráží míč do sítě Dítě, druhou branku přidal po krásné individuální akci z vlastní poloviny kapitán Lánský, D. Kanta nastřelil ve 32. minutě z 25 metrů tyč. Ve 45. minutě se zranil a střídal Lánský, do druhého poločasu nenastoupil ani zraněný Beneš.

Jičínští věděli, že to domácí nezabalí, naopak sami v 58. minutě po brejku zleva zvýšili Markem na 0:3! Začali však hrát pasivně, nakopávat míče dopředu. I přesto měli i šance, bohužel v posledních 12 minutách třikrát inkasovali, v 92. minutě dokonce od hráče Havlíčka, ročník 1969! Je třeba se poučit a zamyslet nad dnešním výkonem a individuálními chybami, popřemýšlet u některých hráčů nad tréninkovou docházkou. I takové zápasy fotbal přináší, je potřeba se oklepat a připravit na další zápas! (kla)

Pohled trenéra Petra Beneše: "Vést v zápase 3:0 a prohrát mrzí hodně, notabene gólem v poslední vteřině z posledního rohu. Navíc jsme do poločasu přišli o další dva hráče základní sestavy. Domácí vyhráli díky větší zkušenosti při zahrávání svých standardních situaci, z nich jsme inkasovali třikrát! Domácím gratuluji a chválím výkon rozhodčích."

P. Barták, vedoucí mužstva Č. Kostelce: "Z 0:3 na 4:3 v poslední minutě utkání - co víc si přát. Děkujeme fantastickým divákům, kteří nás k tomu dotlačili."

Sestava Jičína: Martin Kanta - J. Nálevka, Čeřovský, Kuncíř, Beneš (46. Švec, 86. A. Nálevka) - Zezulka - D. Kanta D. (90. Smolík), Zugar, Lánský (45. Joukl), Marek - Dítě (90. Glos).

Fakta - ŽK 1:3, ČK 0:0, diváků 200. Rozhodčí Pavel Matula.

Branky: 65. Vejman, 82. D. Hlava, 84. L. Hlava 92. Havlíček - 22. Dítě, 36. Lánský, 58. Marek.

další výsledky a tabulka