Fotbalová rezerva Jičína vyhrála v Úpici

22. 08. 2022 Fotbal « zpět

Jičín - V sobotu 20. srpna cestovali fotbalisté Jičína B k dalšímu zápasu 1. B třídy na hřiště nejvzdálenějšího soupeře do Úpice. Domácí skončili v loňském ročníku na 3. místě, takže Jičínští věděli, že je čeká těžký zápas. V minulém ročníku zde byli blízko vítězství, nakonec zvítězili na PK. Tentokrát ale utkání zvládli za 3 body po bojovném výkonu celého týmu. Šest bodů ze tří utkání dává trochu klidu do dalších bojů. (kla)

SK Sparta Úpice - SK Jičín B 1:2 (0:0)

Pohled trenéra Jardy Řeháčka: "Zasloužené body ze hřiště soupeře, kdy se o tento zisk zasloužil celý tým. Domácí, oslabeni o kapitána Kejzlara, podali nevýrazný výkon, kdy mohlo být o našem bodovém zisku rozhodnuto již v prvním poločasu, kdy jsme dali tyčku a neproměnili samostatný únik. Po inkasované brance se tým nesložil a díky přesunu Vacka z obrany do útoku jsme zápas otočili a získali zaslouženě tři body."

Sestava Jičína B: D. Čeřovský - Klaban, Vacek, Velich, Švec - Sajdl (67. Novák), J. Matějka (67. Kopáček), A. Nálevka, Glos - Joukl (76. Louda), Holer (67. Smolík).

Fakta - ŽK 1:0, ČK 0:0, diváků 60. Rozhodčí František Jehlička.

Branky: 63. Vlach - 81. Vacek, 86. Glos.

další výsledky a tabulka