Fotbalová rezerva Jičína doma prohrála

10. 10. 2022 Fotbal « zpět

Jičín - V dalším mistrovskému utkání 1. B třídy mužů přivítali fotbalisté Jičína B v neděli 9. října na domácím trávníku tým FC Spartak Kobylice, který se aktuálně nachází na posledním místě tabulky. Jičínští zápas hlavně v prvním poločase nezvládli, nevyužili šance, po chybách inkasovali 3 branky a zlepšený výkon ve druhé půli stačil jen na korigování výsledku. (kla)

SK Jičín B - FC Spartak Kobylice 2:3 (1:3)

Pohled na zápas očima trenéra Jardy Řeháčka: "Do zápasu jsme chtěli vstoupit jako vždy aktivně a vstřelit brzo branku, ale jako vždy jsme vlastní nekoncentrovaností nabídli soupeři situace, které proměnil a vedl 0:2. Bohužel, v dnešním zápase se nám nedařilo prolomit obrannou tvrz soupeř, který si zbytek zápasu pohlídal. Ve 2. poločase se hosté nedostali za půlku, ale my jsme dokázali jen snížit na rozdíl jedné branky. Soupeři gratuluji k vítězství a my už se těšíme na zápas do Rudníku. Nikdy se nevyjadřuji k rozhodčím, ale dnes musím udělat výjimku. Hlavní rozhodčí byl na hřišti nejslabším článkem, když neměl vůbec cit pro hru a situace otáčel na obě strany, čímž přispěl k nervozitě na hřišti. Vrcholem byly nastavené dvě minuty, kdy se dle mého názoru mělo nastavit minimálně 5 minut. Doufám, že tohoto pána už na hřišti nikdy neuvidím, protože zápasy opakovaně nezvládá odpískat dle pravidel."

Sestava Jičína B: Skořepa - Klaban, Velich (C), Štěpánek (46. Malý), Švec - Marek, Lánský (5. Adam Nálevka), Jiřička (46. Buchvald), Glos - Vacek, Holer.

Fakta - ŽK 2:3, ČK 0:1, diváků 50. Rozhodčí Vladimír Urban.

Branky: 31. a 81. Vacek - 5., 15. a 37. Dvořák.

další výsledky a tabulka